O NAS

NAŠA ZGODBA

MIZARSTVO S TRADICIJO

Čas ročnega dela v mizarskem poklicu je že skorajda minil. V dobi tehnološkega napredka, ko se natančnost meri v decimalkah, v Mizarstvu Petek svoje delo opravljamo zavzeto in predano, izdelki pa so narejeni z največjo mero preciznosti.

Kljub številnim spremembam v tehnologiji in materialih les še vedno ostaja nespremenjen in največji izziv pri konstruiranju in upoštevanju svojih lastnosti.

Danes izdelujemo širši del mizarskih del tako od stanovanjskih, poslovnih, javnih objektov in laboratorijskih prostorov. V toplejših mesecih pa vrtne garniture ter druge zunanje lesene površine, lope, predelne stene itd. Strankam se prilagajamo glede časovnih rokov kot tudi izmer in dobave pohištva.

POSLANSTVO

Obrtno podjetje Mizarstvo Maks Petek s. p. je družinsko podjetje, ki ga odlikujejo predvsem odlične poslovne navade, izkušnje in zadovoljstvo strank. Vsak naročnik je za nas nov izziv, ki mu posvetimo vso svojo pozornost. Ker vemo, da je hiter dobavni rok danes ključnega pomena. smo se temu prilagodili tudi z delom izven delovnega časa.

Ker se zavedamo, da je znanje danes glavna konkurenčna prednost, svoje zaposlene spodbujamo k ustvarjalnem razmišljanje in razvijanju kreativnih idej..

VIZIJA

V podjetju stremimo v prihodnost z lastnimi blagovnimi znamkami pohištva prevsem na področju pisarniške opreme, pri čemer smo sestavili naročniku prijazne pisarniške programe. S sodobno tehnološko opremo in visoko kvaliteto želimo še naprej zadovoljevati želje naročnikov in biti vedno bolj konkurenčni.

MIZARSTVO

Mizarstvo danes predstavlja pomembno vlogo pri varstvu narave. Les je kot naravni material igra  pomemben pri zmanjševanje onesnaževanju okolja. Les izpodriva vse več izdelkov iz druge umetnih materialov in tako postaja pravi trend, zato tudi v našem podjetju čedalje bolj promoviramo lesene produkte v najrazličnejših oblikah. Mizarstvo se je tako danes v tehnološkem smislu razvilo do skrajnih meja, kjer tehnologija opravi že skoraj vse delo namesto človeka. Možnosti pohištva tako skupaj z materiali omogočajo odpiranje predalov in vrat na daljinca, odpiranje na dotik, ter inovativno okovje, pri čemer lahko na primer postelje, likalne deske in mnogo drugih predmetov skrijemo v omare.

Omeniti pa je potrebno tudi velik razvoj oplemenitenih ivernih plošč kot tudi delovnih pultov. Iverne plošče so se zelo dobro zasidrale v pohištveni industriji zaradi dobrih lastnosti obdelave ter izgleda. V zadnjem času so se odtenki oplemenitenih ivernih plošč razvili do te mere, da se izgled in dotik povsem prebližata naravnemu dekorju. Skupaj s tehnologijo tako dobimo edinstven izdelek tudi v detaljih, pri čemer se razlike med lesom in ivernimi ploščami skoraj nične. Mizarstvo zato danes predvsem na severu Evrope predstavlja eno izmed vodilnih panog, saj je delež lesa v izdelkih vse večji. Tako najdemo že stolpnice, ki so v celoti izdelane iz lesa, lesene mostove, avtomobile, lesena očala … Če hočemo, da naš planet obvarujemo pred negativnimi vplivi drugih umetnih materialov in s tem povezanimi izpusti CO₂, je les vsekakor naravni material prihodnosti. Tako kot pri ekološki predelavi hrane, je potrebno tudi pri opremljanju domov in izbiri ostalih izdelkov za dom ljudi opomniti in poučiti o pomembni vlogi izbire kvalitetnih izdelkov.

Mizarstvo je znano kot ena izmed starejših proizvodnih panog, ki se ukvarja z obdelavo lesa in zato mizarstvo prostorom daje neko dodano, estetsko vrednost.

REŠEVANJE  SPOROV IN REKLAMACIJ

V podjetju Mizarstvo Maks Petek s.p. spoštujemo veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in zagotavlja učinkovito obravnavo pritožb. Za reševanje reklamacij ne priznavamo nobenega izvajalca IRPS kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora. Se pa vedno trudimo, da do reklamacij ne pride. V primeru reklamacij vas prosimo, da nas o tem pisno obvestite v roku 8 dni od izvedenih del na naš elektronski naslov maks.petek@mizarstvo petek.si. Potrudili se bomo, da jih bomo v duhu dobrih poslovnih običajev rešili v najkrajšem času.

TELEFON

041 37 20 68

NASLOV

Godič 82a
1242 Stahovica

EMAIL

maks.petek@mizarstvo-petek.si