POSLANSTVO

Obrtno podjetje Mizarstvo Maks Petek s. p. je družinsko podjetje, ki ga odlikujejo predvsem odlične poslovne navade, izkušnje in zadovoljstvo strank. Vsak naročnik je za nas nov izziv, ki mu posvetimo vso svojo pozornost. Ker vemo, da je hiter dobavni rok danes ključnega pomena. smo se temu prilagodili tudi z delom izven delovnega časa.

Ker se zavedamo, da je znanje danes glavna konkurenčna prednost, svoje zaposlene spodbujamo k usvarjalnem razmišljanje in razvijanju kreativnih idej.

  • Podjetje se ponaša z izkušnjami 3 generacij.
  • Izkušeni sodelavci z vsioko izobrazbo
  • Kerativnost
  • Sodobna tehnološko oprema
  • Kakovostna izdelava

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

OUR SERVICES

EXTERIOR DESIGN

Showcase your style outsite home with inspiration from these enterior paint color schemes.

OFFICE FUNITURE

A new funiture typology for open spaces. Our product range in a new haven in the office.

FAMILY FUNITURE

Family room is place to gather with those you love, make your house becomes home.

KITCHEN FURNITURE

We offer modern kitchens, rustic kitchens, stylish kitchens, kitchen funiture, tables, chairs and more.

OUR WORKS

ZAKAJ IZBRATI NAS?

V podjetju stremimo v prihodnost z lastnimi blagovnimi znamkami pohištva prevsem na področju pisarniške opreme, pri čemer smo sestavili naročniku prijazne pisarniške programe. S sodobno tehnološko opremo in visoko kvaliteto želimo še naprej zadovoljevati želje naročnikov in biti vedno bolj konkurenčni.

Podjetje se ponaša z izkušnjami 3 generacij. Ker imamo izkušene sodelavce z visoko izobrazbo  na področju lesarstva, lahko za vas vedno najdemo ustrezne in kreativne rešitve, ki vam bodo olajšale bivanje v vašem domu, pisarni ali katerem koli prostoru, ki nam ga boste zaupali.

Do vašega sanjskega pohištva vas loči le še en klic ali klik, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte. Z veseljem vam priskočimo na pomoč!

89

Project Completed

99

Work Employed

39

Professional Workers

69

Award Won

MNENJA STRANK

“Our gold standard for custom cabinetry and casework is the work done by your company.  You have always given us the highest quality product and service, and a project always stands to gain.”

“The team that was assigned to our project…were extremely professional throughout the project and assured that the owner expectations were met and often exceeded.”

“We want to note  your success in meeting our schedules with excellent workmanship, performing it affordably and the spirit of cooperation and integrity everyone came to admire. “

COMPANY NEWS